Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky bielizne
- Veľmi tichá
Spoľahlivá,prádlo minimálne pokrčené,super cena pomer kvalita
- Výborná kvalita z dobrú cenu
- Mala som doteraz Gorenie sušičku, cca 10 rokov a môžem povedať, že sušila omnoho jemnejšie a tichšie ako táto nová Candy. Takže nové nie je lepšie, čo je škoda.
Slabé vysušenie, vysoká hlučnosť, veľmi krčí prádlo.
- Rýchlosť dodania
sušička je SLIM, je to moja prvá sušička, zatiaľ spokojnosť
- Pekný dizajn
- Aplikacia HoN
- Jednoduché ovládanie
- Čo sa týka sušenia, suší dobre. Treba si nájsť vhodný program a k tomu správne nastaviť teplotu a stupeň vysušenia.
- Nie je hlučná, ale miestami vydáva hluk, ako keby nieco zadieralo. Myslel som si, že som obdržal chybný kus, ale po výmene za novú sa spomínaný hluk opäť vyskytoval.
- Niektoré programy mi nechcelo spustiť cez aplikáciu HoN.
Ako jediné čo mi prekáža na tejto susičke je nepríjemný šramotavý hluk ako keby nieco zadieralo. Všetko ostatné je fajn. S porovnaním s predchádzajúcou sušičkou SAMSUNG DV90T5240AE/S7 by som povedal, že bola o niečo lepšia sušička od Samsungu.
- suší dobre
- tichá
- Bielizeň bola naozaj mäkučká
- Susicka ma velmi prakticky a kompaktny dizajn, prakticke umiestnenie nadrzky na vodu.
- Výhoda je že máte z kúpeľne saunu takže človek kúpi 2v1
Suší
- Voňavé suché prádlo
- Vývod do odpadu
- Veľký bubon
- Škoda že nie sú tichšie na trhu
- Biela
- Nemá (Hon) Napojenie na appku chýba
- Automaticky program
- Kondez sa uskladnuje na dvierkach
- Vyber viacerych programov
Tovar mi bol odporucany a zatial som nensiel ziadne dovody ho neodporucat dalej.
- Dobra cena
- Vela funkcii
- Nadrzka vo dverach
- Sušenie podla hmotnosti prádla
Bielizen niekedy zostáva po vysuseni trochu vlhka , ale to moze byt tym , ze som zatiaľ vyskúšal len kratke programy , a nie program ..sušenie do skrine .
Kvalita vs cena.... velmi velka spokojnosť
zatiaľ funguje
- Rýchle sušenie
- Výber z viacerých programov sušenia
- Veľmi elegantné vyzerá so striebornými dvierkami
- Možnosť napojenia na odpad
- Žiadnu som zatiaľ nenašla
Rýchla, pekná, úsporná sušička prádla, za tu cenu sa oplatí.
pomer cena kvalita je fajn..
Podľa recenzií čo som. Čítala že je hlučnejšia.. no neviem. Podľa mňa je to v poriadku.. da sa a tým fungovať.. neprekáža nikomu ten zvuk.
Kupované hlavne kvôli sušeniu detských veci.
Velmi spokojna
Susicka zakupena v akciovej cene 367€.
Za tu cenu vyhodna kupa. Moje podmienky odvod vody priamo do odpadu (hadica v balení) a moznost prehodit panty dvierok na druhu stranu.
Predtym som mal AEG v cene cca. 750€. Vydrzala 5,5 roka. Ked ju porovnam za tyzden susenia susi rovmako dobre ako stara AEG. Funkcie, hlucnost vsetko zrovnatelne za polovicu ceny.
- Podobna konstrukcia ako Miele. U Miele mne odesla elektronika. Tak dufam, ze tady to bude lepsie
- Splnila moje očakávania, je super.
- dizajn a výbava
- vyššia cena
Po kombinácii práčky Siemens a sušičky Bosch, ktoré spolu stále fungujú už 13 rokov sme išli do tejto značky. Skvelý pracant a pomocník. Veľkým plusom je program na páperové bundy a funkčné prádlo...
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »