Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky bielizne
- susicka je ticha a ma samocistiaci kondenzator.
- Dvierka som si musel prehadzovat sam a v navode to nieje dost dobre vysvetlene.
Rozhodol som sa kúpiť tento produkt na základe informácií od známych a recenzií na internete, za mňa to je značka ktorá je pripravený zápasiť s inými značkami napríklad ako Bosch alebo Whirlpool čo majú o veľa vyššiu cenu a funkcie to isté ako tento produkt.
Som nadmieru spokojný, kvalitné spracovanie
Led svietenie bubna atď...veľa ostatných..
Najväčšou výhodou je udržiavanie a čistenie kondenzátora oproti ostatným značkám napríklad pri niektorých LG produktoch musíte zavolať servis a nechať celú sušičku rozobrať aby ste mohli ten kondenzátor vyčistiť jedno čistenie (50-80€). Na záver bol to darček pre ženu a je maximálne spokojná .
skvely dizajn a funkcie
- rychla doprava
- vykladka do garaze
- produkt uz mame v inej nehnutelnosti a je vyborny
- nemam
Vyborny pomer cena / vykon / funkcie / smart moznosti v ekosysteme samsung
Cena zodpovedá kvalite
- Veľmi dobre suší, neničí a nesťahuje oblečenie
- Komunikuje s ďalšími výrobkami SAMSUNG ako napr. TV, tablet, mobil kam pošle upozornenie o skončení programu.
- Dizajn je elegantný a nadčasový.
- Ide o energeticky úsporný spotrebič.
Na výrobky Samsung mám vysoké nároky a funguje tak ako som očakával.
- Všetko ok
- .
- elegantná
- Tichá
- Suší
- Nezvládnutá integrácia do SmartThings
Sušička je výborná, čo sa primárnej funkcie týka. Čistenie filtra je o niečo zložitejšie keď to porovnám so starou sušičkou. Treba filter otvoriť, tak uvidím či nepríde k jeho zlomeniu za pár rokov, keďže sa jedná o plast.
Integrácia do SmartThings je ale katastrofa. Od problémami s podporovaným prehliadačom, cez nájdenie zariadenia až po nefunkčné notifikácie (tie nefungujú doteraz). Bojím sa sušičku pridať do ďalšieho účtu, tak som z toho procesu znechutený. Toto je ale skôr problém Samsungu ako takého, nie sušičky.
Už mali starší model 10r.
- Zatiaľ po týždni spĺňa očakávania
- Nepodarilo sa v aplikácii spárovať so spotrebičom
S touto značkou som absolútne spokojná
- Spokojnosť
- jednoduché ovládanie
- návod v češtine dodaný so sušičkou
- možnosť pripojenia odtokovej hadice / nieje súčasťou balenia/ ale nádržka na vodu je dostatočne veľká tak možno ani netreba
- ľahka údržba, program na čistenie budnu a kondenzátora
- možnosť pripojenia cez wi-fi - ešte nevyskúšané, spotrebič mám len krátko
- odtoková hadica nieje súčasťou
Určite odporúčam, funguje presne tak ako v popise produktu pri kúpe.
- Tichá
- Rýchlo vysuši aj veľkú práčku
- Menšia nadrzka na vodu
Za dané peniaze som s produktom spokojny
- Funguje
- Dobre odchlpuje
- Ticha
- Dobre susi
Prva susicka, perfektna, zatial vsetko dobre vysusene, aj objemne veci, hniezdo pre babetko, paplony, pelech pre psa. Pradlo je hebke.
Zatiaľ spokojný uvidíme časom...
- Cena a kvalita
Spokojnosť.
- Kvalitné
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »