Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky bielizne
- Výborná, tichá, úsporná a ľahko ovladatelná sušička bielizne
- Nič nemám
- wifi
- kvalita
- spracovanie
- žiadne
kvalitný výrobok za rozumnú cenu
- Rychly program
- Riadenie cez wifi
- Veľmi široká
- 10-ročná záruka na invertorový motor, 5-ročná záruka na celý spotrebič, energetická trieda A+++, technológia tepelného čerpadla a WiFi konektivita so smartfónom presvedčia každého, kto hľadá kvalitu.
- Sušička vysuší aj objemnejšie a viacvrstvové odevy.
- Sušenie pri nízkych teplotách vďaka technológii tepelného čerpadla.
- Inteligentné (aj reverzné) pohyby bubna počas sušenia.
- Technológia 3DScan pre snímanie vlhkosti oblečenia.
- Program MixDry umožňuje sušenie zmiešanej bielizne.
- Vnútorné LED osvetlenie.
- Veľký prémiový LED displej v českom jazyku.
- Veľké dvierka sa otvárajú doprava.
- Objem kondenzačnej nádržky: 5 litrov.
- Hmotnosť sušičky: 54 kg.
- Made in Poland.
- Za kvalitu si treba priplatiť ...
Sušička bielizne pre tých, ktorí sa neuspokoja s priemerom.
- Malá a kompaktná sušička
- funguje podľa očakávania
- pribalená hadica s príslušenstvom na kondenz
- drobné veci sa občas zachytia medzi sklom dvierok a tesnením
Staršie recenzie hovoria o nedoliehajúcich dvierkach resp. ich slabej konštrukcii. Pred kúpou som mal trochu obavy, ale po obhliadke nemám zlý pocit z tých dvierok. Uvidím časom, či sa systémová porucha prejaví alebo ju výrobca vyriešil.
Reakcia značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Zachytávání menších kusů prádla mezi dveřmi a okrajem u sušiček obvykle způsobuje vkládání do bubnu velkého množství prádla, které je tak tlačeno na dvířka. Při běžné náplni se zachycené části při reverzním chodu bubnu vytočí ven. Doporučujeme buben plnit do dvou třetin, aby prádlo mělo v průběhu cyklu dostatek prostoru. Každý druh tkaniny, a tedy i každý program má jiný požadavek na váhu vkládaného prádla. Tyto doporučené maximální váhy naleznete v návodu k použití. Pevně věříme, že sušička bude sloužit pouze k Vaší spokojenosti. S pozdravem Team AEG
- Zatiaľ som nestihla vyskúšať všetky programy. Je to moja druhá, prvá bola Whirlpool, tá sa začala kaziť po troch rokoch. Dúfam, že táto vydrží dlhšie. Čo sa týka sušenia, som spokojná, je oveľa tichšia ako predchádzajúca. Prádlo nepokrčené, krásne suché. Veľké plus je aj sušiak na topánky, ktorý by som sám kupovala za 80€...
- Ľahké ovládanie
- uvítala by som papierovú formu používania sušičky
- Dokonale vysušené pradlo
- Mäkké na dotyk
- Prádlo nie je dokrčené
- Oblečenie nestráca na velkosti
- Rovnomerne vysušenie
- Možnosť krátkeho sušenia
Suší bielizeň takmer pri polovičnej teplote v porovnaní s bežnými sušičkami, a tak bielizeň nevystavuje zbytočne vysokým teplotám. Všetky odevy sú rovnomerne vysušené a chránené pred zbytočne dlhým sušením. Skvele vysuší rôzne druhý odevu. Je možné používať pre každú príležitosť. Prádlo je po vytiahnutí stále voňavé a mäkké ako nové. Odev nestráca na kvalite.
- Tichý chod
odporúčam výrobok
- Zmestí sa veľa prádla
- Smart
- Funguje podľa očakávania
Zatiaľ ju máme necelý týždeň ale odvtedy beží skoro bez prestávky, za tie peniaze je nad moje očakávania, funguje tak ako má, výborné na odstránenie mačacích chlpov, jediná nevýhoda je že keď chcem vyprázdniť nádobku s vodou je to dole pod krytkou ktorú keď naspäť zatváram bojím sa aby som ju nezlomila ale inak nemám problém
- predcila ocakavania
- presne sadla na pracku 45cm od gorenje
Som spokojný s výrobkom aj s tým čo pre mňa predstavuje. Chcel som sušičku za dobrú cenu a hľadal som značku Beko, na ktorú nedám dopustiť. Odporúčam.
Skvelý produkt
- maly, spratny, vhodny do bytovky
- Zatiaľ po pár vyskúšaniach AI režimu všetko super.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »