Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky bielizne
name len kratko ale zatial je okej po prvykrat vzprate ,
milo prekvapilo ako sucha bolo pradlo
- S cashbackom to vyslo na nejakych 560e, skoro najlacnejsia susicka bosch
- Samocistiaci kondenzator
- Kapacita 9kg
- Parny program
- Pradlo perfektne suche
- Ziadne informacie o teplote susenia pri jednotlivych programoch
- Cakal som nizsi hluk ale neviem porovnat s inymi
- Len 2 programy na plnu napln 9kg, kde sa niektore veci zrazili.
- Zatial super
- Veľa programov na sušenie, rozdelené do dvoch kategórií: optimálne sušenie a manuálne nastavenie sušenia.
- Kondenzačná sušička, trieda A++, tepelné čerpadlo.
- Možnosť zberu kondenzátu priamo v sušičke do nádoby v tvare šuplíka bez pripojenia na odpad alebo pripojenie odvodu kondenzovanej vody na sifón alebo odpad, k tomu balenie obsahuje hadicu.
- Jednoduché čistenie filtra po sušení.
- Maximálne 8 kg náplň bielizne do bubna sušičky.
Výborná sušička, s vkladaním bielizne spredu.
Rozmery udávané výrobcom 85 cm výška, 60 cm šírka a 60 cm hĺbka (vrchná časť), 65 cm so zatvorenými dvierkami, 110 cm s otvorenými dvierkami.
Váha 49 kg.
- je to moja prvá sušička a som veľmi spokojná, prádlo mám suché a voňavé
bolo by vhodné dať upozornenie, že filter je zabezpečený skrutkou
Tovar bol v dobrej cene. Zapojenie bolo jednoduche. S kvalitou som spokojna. Rozmerovo je mensi, preto sa mi zmestil do malej kupelne.
- Zatiaľ ju použivame kratko, suši podľa programov je to dobra pomoc hlavne v zime.
- Jednoduché ovládanie
- Nizka spotreba
Prádlo po vysušení je suché, nepokrčené a ešte aj odstranuje žmolky :)
- Sušička je výborná, funguje ako má
- Je tiež kompaktná - vhodné do menších kúpeľní
- Pomer cena / kvalita
- ovladanie
- SK jazyk
- appka
- melodia pri skonceni programu, treba vypnut hned
- Slušná ponuka funkcií
- Skrátený čas sušenia
- Slim a kapacita 7 kg bielizne
- Zatiaľ žiadne
Používam len krátko …
- Aj do malých kúpeľní
- Predĺžená záruka
- Plastový pánt na dverách ale sňať vedia čo robia
- Perfektá sušička, prehľadné programy, suší rýchlejšie ako naša predchádzajúca od inej značky, je podstatne tichšia. Trochu nezvyk, ale nakoniec sa mi to páči, ale oba filtre sú na jednom mieste pred bubnom, takže praktické čistenie. Má pekný dizajn.
- nenašla som žiadne
považujem za dobrú investíciu, jednoduchá a prehľadná obsluha aj čistenie
- Pekny dizajn
- Velmi hlucna
- Nespolahlivy ukazovatel casu
- Nespolahliva apka
- Nespolahlivy servis
Susicka je dost hlucna. Po par pouzitiach susicka vydava ovela vacsi hluk, miestami ako keby sa mala rosypat. Podla servisneho technika je to vsetko v poriadku. Casovac je totalne nepspolahlivy. Ukazuje vam 1h20m a o chvilu minutu. Akurat ze ta minuta potom ide dalsich aj 20minut. Cize vobec neviete kedy vlastne prestane susit. Hrubsie pradlo ako teplaky nepresusi dodre. Vraj nema senzor vlhkosti. Pant na dverach je plastovy co pri nadrzi na vodu v dvierkach nieje nic moc. Aplikacia je casto strajkuje a nechce susicku pustit. Neustale pyta cistenie filtra aj ked upozornenia mam vypnute a filter cistim po kazdom suseni. Susicku neodporucam. Po skusenosti so servisom pri pracke kedy nedodrzuju terminy a kludne vas nechaju cakat viac ako dva tyzdne, neodporucam ani kupu inych spotrebicov od tejto znacky.
- Výber produktu v kľude domova
- zatiaľ som sušila len raz, všetko ok,ale je to krátke obdobie na objektívne hodnotenie
nepresný návod, dlho som hľadala nádobu na odstredenú vodu zo sušičky, v návode a aj pri popise objednanej sušičky bola prezentovaná len záchytná nádoba vo dverách a tá druhá varianta ako v mojom prípade je tam zobrazená nedostatočne. Pomohla mi až známa,ktorá už mala podobnú sušičku a poradila mi kde hľadať
pekne suší
- upravuje si cas podla vahy pradla
- pradlo je realne suche "do skrine"
- Zatial len vyskusane, ale spokojnost. Susi, ako ma. Som rada za program steamcure
Sušička funguje bezvadne.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »